노란장미의 사는 이야기 그리고 80518

1. Dr. Sam Lee/여행스케치

WILD TURKEY ON THE CALIFORNIA TRAIL

忍齋 黃薔 李相遠 2022. 4. 18. 10:08
반응형

https://youtu.be/a4EA0mCPptI

 

We can find wild turkeys in redwood forests from Humboldt in the north to Los Padres National Forest in the south. They’re not native to California, though; they were first introduced in the 1870s for hunting, and have since become well established.

The ecological impact of turkey populations in the California wild has not been well documented. Some think they may compete for resources with our native state bird, the California quail, and that their destructive digging can make way for invasive plants and perhaps harm invertebrate populations.

So, even though wild turkeys are abundant now, Native Americans in California were not eating turkey at the time of the first Thanksgiving back in 1621. In fact, though turkeys are native to the eastern U.S., they probably weren’t part of the original Thanksgiving feast, either.

Many other plants and animals in the redwood forests were important food sources for the local tribes. Native berries like blackberry, thimbleberry, strawberry and huckleberry were regularly eaten when in season. It is well known that Native Americans used the acorns from oak trees to make flour and breads. Madrone berries were chewed and used to make cider, and redwood sorrel was eaten with dried fish. They also fished the abundant salmon and steelhead in the rivers and hunted animals such as deer, rabbit and elk. Additionally, Native Americans used many plants and animals medicinally and to support everyday tasks.

반응형